Onlangs heeft Konic versterking gekregen voor het salesteam, in de persoon van Jaap Beerends.

Jaap heeft met zijn 15 jaar ervaring in de sales gelijk een aantal interessante contacten vanuit zijn netwerk aangedragen, dat is dus al één reden om heel blij met hem te zijn. Maar daarnaast zijn we natuurlijk blij met iedereen die gedreven werkt om Konic vooruit te helpen!

Maak kennis met Jaap!

Hoe ben je bij Konic beland?

Ik heb in het verleden samengewerkt met Arend-Jan en we zijn altijd met elkaar in contact gebleven. Tijdens één van onze gesprekjes kwam ter sprake of het misschien interessant zou zijn voor mij om voor Konic te werken, en van het één kwam het ander.

Wat spreekt jou aan bij Konic?

Het meest spreekt mij de manier van werken aan, Konic focust er écht op om de klant te helpen. Tijdens mijn eerste weken heb ik duidelijk gemerkt dat dit echt de bedrijfscultuur is. Verder is het een bedrijf dat snel groeit en dat vind ik ook leuk en spannend, ik hoop en denk dat ik daar een goede bijdrage aan kan leveren.

Ga jij je nog op specifieke klanten focussen?

Konic biedt heel veel verschillende diensten aan, maar ik ga mij in eerste instantie focussen op het gebied van Magento-webshops en het ontwikkelen van mobiele apps. Voor beide onderdelen geldt dat er een enorm tekort is aan echt goede developers, dus dat is voor ons natuurlijk een kans. Met ons team vanuit India hebben we namelijk deze capaciteiten aan boord en kunnen we de Nederlandse IT-branche ondersteunen hierin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *