Online Marketing

Klanten helpen met online marketing zonder hier zelf online-marketeers voor te hoeven aannemen? Ook dat kan via Konic. 

Vanuit Nederland bieden we voor verschillende bedrijven online-marketing-diensten aan. Voor een voordelig tarief, zodat je hier zelf nog een leuke marge aan over houdt. We leveren onder andere de volgende diensten:

SEO (zoekmachine-optimalisatie)

We helpen graag klanten om beter gevonden te worden. Door een mix van onderzoek, copywriting, technische SEO en linkbuilding zorgen we voor betere posities op relevante termen in Google en andere zoekmachines. We werken op de lange termijn en nemen geen risico’s die een penalty veroorzaken.

Vaak gaat SEO ook samen met user-experience zodat het mes aan twee kanten snijdt. Door relevantere content te tonen stijgen je posities namelijk, maar daarnaast converteren de bezoekers ook vaker.

Bekijk onze SEO pakketten en vraag een gratis SEO check aan

SEA (Adverteren in zoekmachines)

Een marketingkanaal waarmee je snel resultaat kan boeken is SEA. Met meerdere Google certificaten in Search, Shopping en Display en jarenlange ervaring weten we hoe we deze kanalen het efficiëntst kunnen gebruiken. Het mooie van SEA is dat de resultaten uitstekend meetbaar zijn.

Conversieoptimalisatie

Hier laten veel websites enorme kansen liggen. Het aantal relevante bezoekers is vaak wel in orde, maar hoe zorg je ervoor dat ze een bestelling plaatsen of contact opnemen? Met Konic helpen we graag om dit te verbeteren. Door A/B testing, mousetracking en het grondig analyseren van de website-prestaties voeren we verbeteringen door die voor meer bestellingen en contactaanvragen zorgen. Zo haal je meer uit je huidige bezoekers en worden andere marketingcampagnes stukken efficiënter.

Overige marketing-diensten

Ook met social media, affiliate marketing en e-mail marketing helpen we je graag. Afhankelijk van het bedrijf, de doelgroep en de branche zijn sommige kanalen wel of juist niet interessant.

Neem contact op voor advies of een persoonlijke afspraak.

Een interessante case en benieuwd naar ons advies voor een website? We sturen je een gratis advies op maat. Ook komen we graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd?