CMS

Konic is gestart met website-ontwikkeling in Nederland. We werken samen met verschillende goede ontwikkelaars en bedrijven die in Nederland gevestigd zijn.

Konic heeft zowel voor WordPress, WordPress + WooCommerce, Shopify als voor diverse andere CMS’en deskundige ontwikkelaars. We onderscheiden ons door de snelle communicatie en hoge kwaliteit.

Vaak kiezen onze klanten ervoor om het design zelf te maken, om vervolgens de ontwikkeling aan ons uit te besteden. In de designfase is er namelijk meer contact met de eindklant zodat snellere lijnen dan vaak beter werken.

WordPress

Het meest gebruikte CMS blijft maar groeien in populariteit. Juist door de beschikbaarheid van duizenden plugins en thema’s kunnen websites in korte tijd zonder specifieke programmeerkennis ontwikkeld worden. Waar Konic zich echter in onderscheidt is de vaardigheid om zelf plugins op maat en custom designed templates te ontwikkelen. Zo wordt WordPress (ook in combinatie met WooCommerce) ook aantrekkelijk voor grote websites en webshops. Zo verandert het CMS van “ideaal voor simpelere websites” naar een CMS met ongekende mogelijkheden terwijl het beheer makkelijk blijft.

Overige CMS’en

Ook in Shopify, Kentico, Hex en andere systemen hebben we de nodige ervaring. Neem contact op voor de mogelijkheden hierin.

Neem contact op voor een persoonlijke afspraak

Graag komen we bij je langs om kennis te maken en te zien of we iets voor jullie onderneming kunnen betekenen. Graag bieden we een testproject aan waarin je kunt zien wat onze werkwijze en kwaliteit is.

Geïnteresseerd?