Animaties

De offshore animatiestudio van Konic ontwikkelt topkwaliteit animaties en VR/AR toepassingen voor klanten over de hele wereld.

Animaties worden steeds belangrijker

Steeds vaker zetten bedrijven animatie video’s in om hun onderneming, diensten of producten op de kaart te zetten. Animaties bieden je namelijk de mogelijkheid om iets eenvoudig en helder uit te leggen en te visualiseren. De meeste mensen willen geen lange teksten meer lezen en zijn meer visueel ingesteld. Daardoor zijn animatie video’s een uitstekende oplossing. Denk bijvoorbeeld aan de volgende toepassingen:

  • Video over hoe je bedrijfsprocessen werken
  • Instructies voor werknemers
  • Gebruiksaanwijzing voor je product

AR en VR: Animaties van de toekomst

Naast het maken van animatievideo’s zijn we ook actief met het ontwikkelen van AR en VR toepassingen. Een paar jaar geleden begonnen we ons hierin te specialiseren omdat het steeds duidelijker werd dat dit de animaties van de toekomst zijn. Inmiddels hebben we een gespecialiseerd team en ontwikkelen we dagelijks deze nieuwe technieken voor onze klanten. Hieronder zie je een filmpje van een interne training die we onlangs ontwikkeld hebben voor een klant.

Offshore Animatiestudio

De animaties ontwikkelen we vanuit India met een gespecialiseerd team. Daardoor kunnen we onze diensten goedkoper leveren dan Nederlandse ondernemingen. Door te werken met Nederlandse contactpersonen zorgen we dat de communicatie blijft.

We werken samen met meerdere Nederlandse animatiestudio’s en nemen vaak projecten aan. Ge├»nteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een testproject aan.

Geïnteresseerd?